2010-04-28

Johopp! Då sitter man i biblioteket och latar sig med en tom mage, ¨den lilla jäveln pontus vägrade låta ut en femma, han skulle köpa godis och chips för 50 spenn :o Mehh aaa, skit i hnm :j ridning idag, hoppas jah får rida Gygjar, det var ju fan länge sen, saknar ju typ hnm (L) Börjar seriöst tröttna på ridningen, inte så att jah tänker sluta, för det kmr jah inte göra på ett tag, mehh det har typ tappat spänningen... vi sitter ju bara och trallar runt och skrittar och tölta, jah vill ju ha hoppning, uteritter, gymkana och galopp framför allt (y) Rider typ inte för att lära mig längre, orkar nt det typ, vill ba rida för att det är skojj ngn gång :j <3 Humöret kanske inte är på topp idah, mehh det går väll att fixa sen, känner mih lite halft dissad o.o' mehh guuu! När man sitter vid datorn i skolan vet man bah inte vad man ska göra, kommer inte på ngt mer än bdb, s.s och blogger. Mehh när man är hemma är det typ en helt annan sak, för datorerna i skolan har inte spotify (u!)


Min lilla skit Aino är ju påväg in på lagning, hopas det är ngt jälva fel på den så att jah får en ny. Har hör Xperia x10 är i samma prisklass (y''') drömma kan man ju iaf (;


Idag i skolan var ju allt somvanligt, försov mih i morse så jah fixade mih typ i skolan, hoppas ingen såg mih innan ... Vi hade typ EA först, jähhhvliiiit segt :o Sen gick vi typ till stora konferans och lyssnade på ngn hanna från "non smoking generation" ni kan ju kolla den bloggen: inspirationsbloggen.se lite kul faktiskt, fast jah ville ju inte rikigt inse hur jävla farligt det var mehh snus, fast det var ju roligt det där meh reklamerna, kanske jobba med det senare i livet (y) Bara man blir rik på det så... (a)



pussochkram Hilda! (:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar